- Leuke en originele huwelijk cadeaus, trouwbedankjes, bruiloft geschenken en bruidssuites op een rijtje - https://www.huwelijk-cadeau.nl -

Wekpotje als trouwbedankje

Maak van een schattig wekpotje een trouwbedankje [1]

Maak van een schattig wekpotje een trouwbedankje

Verras jouw bruiloft gasten met een wekpotje als trouwbedankje. Gevuld met een bruidssuiker naar keuze, en met wat extra versiering is dit een leuk en eenvoudig trouwbedankje.

Hoe ziet de wekpot eruit?

Het gaat om een klein wekpotje met deksel (zie afbeelding). De extra versiering wordt niet meegeleverd. Dit trouwbedankje kost 0.95 cent per wekpotje. De afmetingen van dit trouwbedankje zijn:

8 cm hoog en 4 cm breed (buitenkant), 6 cm hoog en 3 cm breed (binnenkant)

Vulling

Het wekpotje kan je opleuken met allerlei  soorten vulling. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte pepermunt, waarvan er ongeveer 10 inpassen. Natuurlijk kunnen andere bruidssuikers zoals manna of dragees ook, in verschillende kleuren en vormen. Op een rijtje:

Extra versiering trouwbedankje

Natuurlijk kan je het wekpotje extra aankleden om er nog leukere trouwbedankjes van te maken. Denk bijvoorbeeld aan:

Hoe en waar kan ik bestellen?

Je kan al deze artikelen bestellen bij Trouwen-feestartikelen.nl. Zij geven de laagste prijsgarantie op alle artikelen! Wanneer je het ergens anders goedkoper vind, doe zij een nog betere aanbieding.

Met deze garantie kan je bijvoorbeeld voor 1,20 euro per stuk een goedkoop trouwbedankje samenstellen. Dan heb een wekpotje, gevulkd met manna, inclusief een kaartje met een strikje van lint.

Bestel dit trouwbedankje nu! [8]