Trouwgom als trouwbedankje

Geef deze originele Kauwgom als trouwbedankje aan jouw gasten!

Geef deze originele Kauwgom als trouwbedankje aan jouw gasten!

Een verrassend en verfrissend trouwbedankje is de Trouwgom. Een pakje echte Sportlife kauwgom, met 12 dragees, in een speciale trouwverpakking met jullie eigen namen erop. Al verkrijgbaar van 25 stuks, dus ook geschikt als bedankje voor bijvoorbeeld de daggasten.

Personaliseren van deze trouwbedankjes

trouwgom_trouwbedankjes_2

Sticker

De Trouwgom is te personaliseren. De eerste en goedkoopste optie is om te kiezen voor de ‘gewone’ trouwgom. Je kan dan kiezen uit 2 soorten verpakking en voor een meerprijs van 25 cent per pakje kan je een sticker bijbestellen met jullie namen en trouwdatum erop.

De tweede optie is de Persoonlijke Trouwgom. Deze is standaard wat duurder maar dan kan je kiezen uit vier originele ontwerpen waarin jullie namen, trouwdatum en foto wordt verwerkt!

Trouwgom met eigen ontwerp!

Trouwgom met eigen ontwerp!

De derde optie is de Persoonlijke Trouwgom met eigen ontwerp. Dit ontwerp kan je zelf maken door het stramien te downloaden of je kan het ontwerp door bedankjes.nl laten doen (tijdelijk gratis!). Daarvoor betaal je een meerprijs van 35 cent per pakje.

Wat zijn de kosten van dit trouwbedankje?

De prijzen van Trouwgom zijn afhankelijk van hoeveelheid die je bestelt en de optie die je kiest. Wellicht zijn ook niet meer alle opties beschikbaar.

Hoe meer je bestelt hoe voordeliger de trouwbedankjes worden. Houd daarnaast rekening met bijkomende BTW en verzendkosten. De BTW bedraagt 6% en de verzendkosten zijn 4,95 euro.

Kortom…

Wil je een echt verrassend en origineel trouwbedankje? Bestel dan nu de trouwgom bij bedankjes.nl!

Bestel dit huwelijk cadeau nu!

One Comment

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *