Trouwbedankjes voor bruidsjongen & bruidsmeisje

bruidsjongen_bruidsmeisje1

Een trouwbedankjes voor de bruidsjonker?

Op veel bruiloften is een speciale plaats weggelegd voor bruidsjongens en/of bruidsmeisjes. Net als dat je de daggasten, avondgasten en ceremoniemeester een bedankjes geeft, kun je ook je bruidsjongen- of meisje een trouwbedankje geven. Daarbij is uiteraard alles geschikt wat binnen de voorkeur van deze kids past, maar in deze post toch een paar suggesties.

Lego als trouwbedankje

bruidsjongen_bruidsmeisje3_lego

Een heus bruidspaar van Lego!

Lego bestaat al jaren en is ook al jaren populair bij kinderen. Om voor je bruidsjongen- of meisje iets speciaals te kopen kun je met Lego in diverse prijsklassen terecht. Zo zijn er al Lego minifiguren te koop vanaf 2,95 euro, maar natuurlijk ook duurdere bouwpakketten. Voor Jongens ligt het meeste voor de hand om iets uit de Lego Technic serie te kopen: technisch Lego spreekt altijd tot de verbeelding, maar is wellicht voor de hele jonge kinderen nog iets te hoog gegrepen. Voor meisjes (en jonge kids) is iets uit de Lego Friends serie een goede keuze. Wanneer je het echt toepasselijk wil houden is er zelfs een Lego bruidspaar (eventueel met boog en/of limousine) te koop!

Belevenis

Je kan natuurlijk ook een belevenis als trouwbedankjes geven. Denk hierbij aan een dagje uit (pretpark of speeltuin voor jonge bruidshulpen, winkelen & spa voor ouderen). Of bijvoorbeeld speciale bedank high-tea of brunch om, na de honeymoon, gezellig na te genieten en te praten over de bruiloft. We adviseren echter wel om, wanneer je hiervoor kiest, dit altijd te combineren met een tastbaar cadeautje. Een belevenis is namelijk niet blijvend en het leuke van een trouwbedankje is dat je nog eens terugdenkt aan de bruiloft wanneer je het bedankje weer tegenkomt.

Bruidssieraden

bruidsjongen_bruidsmeisje4_sieraden

Sieraden voor het bruidsmeisje

Een bedankje om vooraf aan de bruidshulpjes te geven zijn bruidssieraden. Bruidsmeisjes vinden dit niet alleen leuk om te ontvangen: ze kunnen dit cadeau ook nog een gebruiken op jullie trouwdag! Voor bruidsjonkers is deze optie wat minder geschikt.¬†Waar de vorige suggestie voornamelijk geschikt is voor jonge kinderen, zijn bruidssieraden ook geschikt voor “oudere” bruidsmeisjes zoals goede vriendinnen. Het fenomeen om een rij bruidsdames- en heren te hebben wordt steeds populairder naar Amerikaans voorbeeld. Wanneer je sieraden geeft is het mooi om ze in stijl te houden met de sieraden van de bruid. Door de sieraden online te bestellen is het aanbod groot & betaalbaar. Juist iets afwijkends kan natuurlijk ook!

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *