- Leuke en originele huwelijk cadeaus, trouwbedankjes, bruiloft geschenken en bruidssuites op een rijtje - https://www.huwelijk-cadeau.nl -

Mint-to-be trouwbedankjes

Een frisse afsluiter van een knalfeest! Mint-to-be blikje als trouwbedankje. [1]

Een frisse afsluiter van een knalfeest! Mint-to-be blikje als trouwbedankje.

Deze originele mint-to-be snoepjes zijn een perfect afsluiter voor een geslaagde bruiloft. Iedereen met een leuk aandenken, en een frisse adem naar huis. You are meant to be!

Hoe ziet dit trouwbedankje eruit?

Het blikje zelf is 34×80 mm en 10mm dik. De opdruk bestaat uit een variant met bruid en bruidegom. Je kan voor een van de twee kiezen of een mix; dan krijg je zowel blikjes met een bruid als een bruidegom erop. In het blikje zit +- 10 gram rondje frisse pepermuntjes.

Kosten van deze trouwbedankjes

De mint-to-be trouwbedankjes zijn voor een leuke prijs verkrijgbaar. Al vanaf 1,59 euro per stuk. Reken daarbij nog 6% BTW en 10 euro verzendkosten (of afhalen in Alblasserdam; 0 euro) en je hebt voor niet al teveel geld een heel leuk trouwbedankje!

Bestellen van dit trouwbedankje

Het bestellen van de mint-to-be blikjes is eenvoudig. Je kiest het aantal, en welke opdruk je wilt. Vervolgens maak je een account aan met jouw gegevens voor de verzending, je selecteert de betaalmethode en betaalt. Dit trouwbedankje is te bestellen bij trouwbedankjes.nl

Bestel dit huwelijk cadeau nu! [2]