- Leuke en originele huwelijk cadeaus, trouwbedankjes, bruiloft geschenken en bruidssuites op een rijtje - https://www.huwelijk-cadeau.nl -

Badeendjes als trouwbedankje

Geef deze schattige en leuke badeendjes als trouwbedankje [1]

Geef deze schattige en leuke badeendjes als trouwbedankje

Deze badeendjes toveren een glimlach op ieders gezicht. Het mannetje heeft een keurige hoed en een strik op, het vrouwtje een prachtige ketting en een sluier van tule. Samen vormen ze een schattig bruidspaar. De bandeendjes zijn 7 centimer hoog.

Bedrukken
De badeendjes [2] zelf zijn niet te bedrukken. Wel is het mogelijk om er een kaartje [3] bij te bestellen. Op het kaartje is ruimte voor jullie namen, de trouwdatum en een klein berichtje.
Andere toepassingen
Deze badeendjes [2] zijn niet alleen als bruiloft bedankje te gebruiken. Ze doen het ook enorm goed bovenop de bruidstaart, als verrassing bij de newly weds in hun bad of bij een kinderreceptie.
Prijs
Zowel de bruid als de bruidegom kost 1,80 euro per stuk. Voor een setje ben je dus 3,60 euro kwijt. Het kopen en bedrukken van de bijbehorende kaartjes [3] kost eenmalig 27,50, ongeacht het aantal badeendjes. De verzendkosten bedragen 6,75 euro. De verzendtijd is enkele dagen, en bij bedrukking een week.
Niet goed, geld terug
Ook op dit artikel geldt; niet goed, geld terug (m.u.v. gepersonaliseerde producten).

Bestel de schattige badeendjes nu op trouwen-feestartikelen.nl [2]!

Bestel dit trouwbedankje nu! [4]