EchtgeNootjes als trouwbedankjes

Verras jouw gasten met echtgenootjes als trouwbedankjes!

Verras jouw gasten met echtgenootjes als trouwbedankjes!

Met deze trouwbedankjes tover je bij elke bruiloftgast een smile op het gezicht: Echtgenootjes. De woorspeling mag duidelijk zijn, op het etiket staat nog eens extra vermeldt: geweldig genoten! Bovendien is dit een trouwbedankje waar de gasten ook echt wat aan hebben, en het nodigt uit om na de bruiloft nog eens bij elkaar op de borrel te gaan.

Waar bestaat een blikje echtgenootjes uit?

Het blikje is ca. 55mm in doorsnede en 65mm hoog. Daarin zit 45 gram borrelnootjes die twee jaar lang goed blijven. Om het blik zit een wikkel, een etiket, met daarop een ontwerp naar keuze (9 designs) en vermelding van de ingredienten.

Eigen etiket op de echtgenootjes

Nodig je gasten na de bruiloft nog eens uit op de borrel!

Nodig je gasten na de bruiloft nog eens uit op de borrel!

Het leukste is natuurlijk om een eigen etiket bij de Echtgenootjes te bestellen. Daarmee wordt het trouwbedankje persoonlijker en origineler. Je kan kiezen uit een van de 9 bestaande designs en daar jullie namen en trouwdatum op laten zetten of een eigen bedank zin (dat doet bedankjes.nl voor je). Je kan ook een volledig eigen etiket ontwerpen (zelf of door bedankjes.nl). Het stramien (zeg maar de omtrek) is te downloaden op de website. Wanneer je dit trouwbedankje voorziet van een eigen/aangepast etiket krijg je atlijd vooraf een digitale proefdruk (ontwerp). Wanneer je dat goedgekeurd hebt wordt het pas in productie genomen. Zo weet je wat je krijgt!

Bestellen van deze trouwbedankjes

Bestellen is heel eenvoudig. Kies het aantal (hoe meer, hoe goedkoper per stuk), vul jullie namen en trouwdatum in en klik op bestel. In het winkelwagentje komt dan het eindbedrag te staan, de BTW en de verzendkosten.

De verzendkosten zijn 10 euro, behalve als je het gaat afhalen in Alblasserdam. Op het bestelformulier kan je nog allerlei opmerkingen kwijt en bij vragen kan je ook altijd even bellen. De levertijd is 5-10 werkdagen.

Wat kosten de Echtgenootjes?

De kosten voor deze trouwbedankjes zijn als volgt:

  • 25+ = 1,50 per stuk
  • 75+ = 1,30 per stuk
  • 125 + =  1,25 per stuk
  • 250 + = 1,15 per stuk
  • Eigen etiket of etiket aanpassen +0.35 cent per blik
  • BTW à 6%

Bestel dit verrassende en originele trouwbedankje nu op bedankjes.nl!

Bestel dit huwelijk cadeau nu!

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *