- Leuke en originele huwelijk cadeaus, trouwbedankjes, bruiloft geschenken en bruidssuites op een rijtje - https://www.huwelijk-cadeau.nl -

Wellness als huwelijkscadeau

wellness arrangement huwelijkscadeau [1]

Wellness ontspan arrangement als huwelijkscadeau

Dit huwelijk cadeau zou je zelf voor de bruiloft kunnen geven! Een wellness en ontspan arrangement voor twee personen op een locatie naar keuze. Zo kan het bruidspaar helemaal bijkomen van de bruiloft. Ook geschikt voor mannen!

Giftfor2 cadeaubon

Deze ontspan arrangementen zijn onderdeel van de Giftfor2 cadeaubon. Deze bestaat uit een luxe cadeauverpakking, een cadeaukaart en een boekje met daarin de locaties waar het arrangement te beleven is. Het bruidspaar kan dus zelf uitkiezen wat waar ze zich laten verwennen! Er zijn verschillende soorten arrangementen:

wellness_huwelijkscadeau2 [2]Het arrangement bevat sowieso een rondleiding en een dagentree en is geldig voor twee personen (dus per persoon is het voordelig!). De verzendkosten zijn 3,95 euro.

Hoe bestel ik dit huwelijkscadeau?

Ga naar de website van Giftfor2, kies het verwen arrangement dat het beste bij het bruidspaar past, klik op bestellen, vul uw gegevens in en voor 12 uur besteld is de volgende dag in huis. Tijdens het bestelproces kan u een persoonlijk kaartje toevoegen.

Bestel dit huwelijk cadeau nu! [3]