- Leuke en originele huwelijk cadeaus, trouwbedankjes, bruiloft geschenken en bruidssuites op een rijtje - https://www.huwelijk-cadeau.nl -

Sportief arrangement huwelijk cadeau

Geef een sportief dagje uit als huwelijkscadeau [1]

Geef een sportief dagje uit als huwelijkscadeau

Geef het bruidspaar een sportief dagje uit als huwelijk cadeau. Giftfor2 [2] biedt leuke en sportieve dagjes uit voor twee personen. Het bruidspaar ontvangt een cadeaubon in luxe geschenkverpakking, waarmee ze zelf hun activiteit kunnen kiezen.

Waarom een huwelijk cadeau bon?

Deze huwelijk cadeau bon is in te wisselen op meerdere plaatsen in Nederland, op de datum die bruidspaar wenst. Sommige uitjes zijn gebonden aan een bepaalde plaats , maar de meeste activiteiten zijn op meerdere plaatsen te besteden. Jij kiest iets dat past bij de interesse van het bruidspaar, het bruidspaar kiest waar en wanneer; een ideaal huwelijk cadeau!

Sportieve uitjes

De sportieve uitjes zijn er in twee prijsklasses. Er is een arrangement van 37 euro en 95 euro. Hieronder een aantal suggesties waaruit het sportieve dagje uit als huwelijk cadeau kan bestaan. Het arrangement van 37 euro biedt keuze uit onder andere (een kleine opsomming):

Het arrangement van 95 euro biedt o.a:

De sportieve uitjes zijn slechts een selectie uit de mogelijkheden. Kijk voor meer ideeen op de website van Giftfor2.

Hoe werkt het bestellen?

Jij zoekt zelf een leuk en sportief arrangement uit en bestelt deze online bij Giftfor2 (+3,95 euro verzendkosten). Het pas getrouwde stel kiest vervolgens wanneer en wat zie precies willen doen. Een arrangement naar keuze!

Bestel dit huwelijk cadeau nu! [5]