Schleich figuren als Taartoppers

schleich_bruidspaar

Schleich Bruidspaar als huwelijkscadeau, trouwbedankjes of taarttoppers?

Bovenaan veel bruidstaarten prijken een bruid & bruidegom. Deze taarttoppers zijn een oude traditie en zijn op veel plaatsen te koop. Maar, heb je er wel eens over gedacht om een originele twist te geven aan de taart? Bijvoorbeeld door Schleich figuren als taarttoppers te geven? In de Schleich smurfen collectie zijn namelijk twee smurfen die perfecte toppers vormen voor een bruidstaart met een twist. Meer weten? Lees dan snel verder

Schleich Smurf Bruid & Bruidegom

De bruid & bruidgom van Schleich wegen beiden 17 gram en hebben de afmetingen van ongeveer 3x5x6 cm. De kosten voor een paar zijn nog geen 8 euro. Je hebt dus een leuke taarttopper voor een betaalbare prijs. Het is trouwens ook leuk om deze Schleich figuren cadeau te geven aan het bruidspaar als ze fan zijn van het merk. Het bruidspaar zou ze zelfs als trouwbedankje kunnen geven!

Schleich kopen

Bestellen kan op veel verschillende websites, maar wij bevelen Schleichtoys.nl aan vanwege de scherpe prijzen en de goede service! Daarnaast is verzending boven de 25 euro gratis. Voor 16.00 uur besteld is morgen in huis. De Smurfen passen vaak in een enveloppe dus de verzendkosten blijven beperkt tot 1.95 euro. Wacht niet langer en bestel nu!

Bestel dit Schleich huwelijkscadeau nu!

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *