Placemats als huwelijk cadeau

Deze placemats zijn te voorzien van een eigen foto, tekst en kader!

Deze placemats zijn te voorzien van een eigen foto, tekst en kader!

Verras het bruidspaar eens met twee zelfontworpen placemats als huwelijk cadeau. Kies een ontwerp, tekst en een foto en je hebt een ontzettend leuk, origineel en vooral ook praktisch huwelijk cadeau!

Hoe ziet zo’n placemat eruit?

De placemats zijn 28,5 x 39,5 cm en zijn voorzien van een zelfgekozen ontwerp, foto en tekst. Dit kan een foto van een vriendengroep zijn (denk aan ons als jullie getrouwd zijn!), het gezin of het bruidspaar zelf natuurlijk. De tekst kunnen natuurlijk felicitaties zijn maar ook gelukwensen voor de toekomst. Kies daarnaast een passend kader om er een echt huwelijk cadeau van te maken (kader met het hart bijvoorbeeld).

Wat is de kwaliteit?

De kwaliteit van de placemats is goed. De bovenzijde is voorzien van een glanzende bovenlaag die makkelijk afwasbaar is. De onderkant is van kurk zodat de placemat niet makkelijk schuift. Een praktisch huwelijk cadeau dus van kwaliteit. De placemats worden per stuk geleverd.

Bestellen?

Bestel dit huwelijk cadeau bij de leukste cadeauwinkel van Nederland, Yoursurprise, voor slechts 9,95 euro. Daar komen nog 2,95 euro verzendkosten bij. Verras het bruidspaar en geef deze leuke placemats als huwelijk cadeau!

Bestel dit huwelijk cadeau nu!

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *