Overnachting als huwelijk cadeau

Verras het bruidspaar met een hotel overnachting als huwelijk cadeau

Verras het bruidspaar met een hotel overnachting als huwelijk cadeau

Maak het bruidspaar blij met een overnachting in een hotel; hiermee verras je elke bruid en bruidegom. Na het huwelijk een nachtje met z’n tweeën in een hotel; dat wil toch iedereen?

Een hotel overnachting geven is lastig

Het probleem met een overnachting als huwelijk cadeau is vaak dat je niet weet waar het bruidspaar van houdt. Wat willen ze en waar willen ze naartoe? Naar zee of juist de bossen in? Groningen of Limburg? In de stad of het platteland? Wanneer willen ze weg?

Overnachten hotel cadeau bon

Een goede oplossing voor dit probleem is de Giftfor2 hotelbon. Daarmee kan het bruidspaar zelf bepalen waar en wanneer ze naartoe willen. De enige keuze die je voor ze moet maken is het soort overnachting van dit huwelijk cadeau. Je hebt keuze uit heel veel mogelijkheden. Hieronder een rijtje voorbeelden (dit is slechts een selectie!):

  • Puur overnachten (75 euro)
  • Landelijk overnachten (115 euro): inclusief picknick en wandelroutes
  • Vorstelijk overnachten (125 euro)
  • Sportief overnachten (199 euro): twee nachten, diner, fietshuur + routes
  • Koninklijk overnachten (279 euro): twee nachten, diner, in landhuis of kasteel

Wat is inbegrepen?

hotelbon huwelijkcadeauWanneer je een hotelbon geeft zit daar altijd de overnachting en een ontbijt bij. Kies je dus het ‘Puur overnachten voor twee’ arrangement, dan kost de overnachting + ontbijt 37,50 per persoon. Dit valt reuze mee, aangezien je gemiddeld in een hotel 110 euro per overnachting betaalt, exlusief ontbijt.

Extra opties zijn afhankelijk van het arrangement. Zo is bij ‘Overnachten en Ontspannen voor twee’ standaard gratis toegang tot de ontspanningsfaciliteiten van het hotel  inbegrepen.

Wat zijn de kosten?

De kosten bestaan uit de kosten van het gekozen arrangement, verzendkosten á 3,95 euro, voor het bruidspaar de toeristenbelasting (per hotel verschillend) en eventueel een persoonlijk kaartje á 2,50 euro (zie hieronder). De hotelbon blijft een jaar geldig.

Kortom

Voeg een persoonlijke kaartje toe met eigen tekst en foto!

Voeg eenkaartje toe met eigen tekst en foto!

Jij bepaalt het soort arrangement, en het bruidspaar heeft alle vrijheid om zelf het hotel en datum te kiezen. Dat maakt de Giftfor2 hotelbon een ideaal huwelijk cadeau.

Bestellen

Bestellen kan op de website van Giftfor2 of bij alle Globe reisbureaus en Primera winkels. Het voordeel van bestellen via internet is dat je het huwelijk cadeau kan personaliseren met persoonlijk kaartje met eigen foto/afbeelding. Daarmee is dit bruiloft cadeau nog leuker!

Bestel dit huwelijk cadeau nu!

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *