- Leuke en originele huwelijk cadeaus, trouwbedankjes, bruiloft geschenken en bruidssuites op een rijtje - https://www.huwelijk-cadeau.nl -

Manchetknopen van Bierdoppen

Doe eens gek en geef manchetknopen van bierdoppen als huwelijkscadeau

Geef manchetknopen van bierdoppen als huwelijkscadeau

Mannen en bier is een universele connectie. Dit huwelijkscadeau is waarschijnlijk dat ook echt een mannending, maar wel ontzettend leuk om te geven zowel voor als na de bruiloft. De bruidegom kan deze bierdop manchetknopen dragen op zijn trouwpak, maar ook na de bruiloft op gala’s, feesten en wellicht ook naar zakelijke gelegenheden.

Echte bierdoppen

Deze manchetknopen zijn handgemaakt van echte bierdoppen. De doppen kunnen dus kleine beschadigingen bevatten, maar dit  geeft de knopen juist een authentieke uitstraling geeft. Ze zijn erg opvallend, een unieke eyecatcher en een goede gespreksstarter op elk feest. De bierdop manchetknopen zijn verkrijgbaar van diverse biermerken zodat elke bruidegom wel zijn favoriete merk kan dragen.

Huwelijkscadeau tips

Bierdop manchetknoop Jupiler

Bierdop manchetknoop Jupiler

Naast het geven van de manchetknopen los, zijn ze goed te combineren om een huwelijkscadeau aan te kleden:

Prijs

Deze bierdop manchetknopen zijn te koop op de website www.biergadgets.nl voor 9,95 euro. Dit bedrag is inclusief verzendkosten! Verras de bruidegom (en bruid) nu met deze originele bierdop machetknopen als huwelijkscadeau! Update: niet meer verkrijgbaar.

Bestel dit huwelijkscadeau nu!