Krijt mok als huwelijk cadeau

Geef een krijt mok cadeau aan het bruidspaar

Geef een krijt mok cadeau aan het bruidspaar

Een mok is een leuk huwelijk cadeau; een praktisch aandenken voor het bruidspaar, en een goede basis voor een origineel huwelijk cadeau. Een krijtmok maakt het huwelijk cadeau nog net iets leuker.

Krijten maar!

De krijt mok is voorzien van een schoolbord laagje; met krijt kan je er jouw felicitaties op schrijven om het bruidspaar te verrassen. Het bruidspaar kan na de bruiloft de boodschap weer wissen en elkaar verrassen met lieve berichtjes (tijdens het ontbijt oi.d.)

Basis voor een groter cadeau

De mok zelf is niet zo duur, maar je kan er natuurlijk geld, snoep, koffiepads, of iets anders in doen. De mok is een leuke basis van een leuk huwelijk cadeau, of als leuk klein cadeau erbij. Pas het bijvoorbeeld toe bij een ontbijt op bed voor het bruidspaar! Of wanneer de bruid of bruidegom een fervent koffiedrinker is. Of een juf of meester!

Krijtmok met aanvink opties

Krijtmok met aanvink opties

Wat krijg ik?

De mok wordt geleverd met twee krijtjes waarmee je jouw felicitaties op de mok kan zetten. De kosten zijn 6.95 euro en daar komen nog 4,50 verzendkosten bij.De mok is 9,5 x 8 cm groot; daardoor kan je jouw bericht er royaal op kwijt.

Waar kan ik bestellen?

De krijt mok met opties en de blanco uitvoering is te bestellen bij Bestel.nl!

Bestel dit huwelijk cadeau nu!

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *