- Leuke en originele huwelijk cadeaus, trouwbedankjes, bruiloft geschenken en bruidssuites op een rijtje - https://www.huwelijk-cadeau.nl -

Koffiebekers als huwelijkscadeau

Geef deze prachtige set koffiemokken als huwelijkscadeau (mok 1) [1]

Geef deze prachtige set koffiemokken als huwelijkscadeau (mok 1)

Een huwelijk cadeau voor de Newly Weds; een set prachtige koffiemokken, met keuze uit twee verschillende prints. Bijzonder: op de mokken worden de namen van het bruidspaar gedrukt! Een prachtig persoonlijk huwelijkscadeau.

Hoe zien de bekers eruit?

De mokken hebben een afwijkende vorm; ze vallen in elkaar door een uitsparing in de mok van de bruidegom. De oortjes zijn in hartjesvorm en maken dit huwelijkscadeau helemaal af. De mokken zelf zijn gemaakt van duurzaam keramiek zijn vaatwasser en magnetron bestendig. De inhoud is +- 300 ml.

Hoe werkt het graveren?

De koffie bekers worden gratis gepersonaliseerd en zijn te bedrukken. Daarbij vul je bij mok 1 (zie afbeelding hierboven) de voornamen van het bruidspaar in, die vervolgens op de mok worden gedrukt.

Wel leverbaar is deze mok! [2]

Wel leverbaar is deze mok!

Bij mok 2 zijn de mogelijkheden uitgebreider. Daarbij vul je de achternaam van het kersverse bruidspaar in, vervolgens de trouwdatum, en de kleur waarin je de hoofdletter van de achternaam wilt af laten drukken (zie afbeelding). Je kan kiezen uit de kleuren teal, roze, lichtblauw, lavendel of rood. Een luxer huwelijk cadeau dus.

Bestellen van dit huwelijkscadeau

Helaas is dit huwelijkscadeau niet meer leverbaar. Wel hebben we een leuk alternatief gevonden (zie afbeelding aan de rechterkant).

Bestel dit huwelijk cadeau nu! [3]