Knuffel als huwelijk cadeau

Een huwelijk cadeau dat nog lang bewaard zal worden!

Een huwelijk cadeau dat nog lang bewaard zal worden!

Een knuffel heeft iets aandoenlijks. Daarom is het altijd leuk om een knuffel (beer) als huwelijk cadeau aan het bruidspaar te geven. En ook voor het trouwen zijn er veel leuke en originele knuffels te vinden; inclusief de namen en de datum van het bruidspaar op de knuffel geborduurd!

Alex beer

De Alex beer is een schattige beer met een prachtige bruine vacht en een leuke strik. Tijdens het bestellen voer je de namen van het bruidspaar en de trouwdatum in. Deze wordt dan geborduurd in de afritsbare pootjes van de knuffel. Een persoonlijk huwelijk cadeau dus! De Alex knuffel beer is +- 30 cm hoog.

Bruidspaar beer

De bruidspaar knuffel beren zijn een heel schattig bruidspaar. De bruidegom heeft een hoge hoed op en een sjieke gilette. De bruid en jurkje van tule en een sluier; een heel schattig huwelijk cadeau! Ook hier zijn de pootjes te voorzien van namen en trouwdatum. Tip: stop het cadeau (geld) achter de afritsbare pootjes! Helaas is dit bruidspaar niet meer te koop in Nederland.

Kosten van dit huwelijk cadeau

Alex beer

Alex beer

Kijk voor diverse knuffelberen eens bij personalgifts of Yoursurprise. De verzendkosten zijn 6,90 euro en de levertijd is een week i.v.m. het borduurwerk!

Bestellen

Bestellen van dit schattige huwelijk cadeau kan op personalgifts.nl of bij Yoursurprise. Geef het bruidspaar een aandenken wat nog lang bewaard zal worden!


Bestel dit huwelijk cadeau nu!

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *