Kaart met ingesproken boodschap

Een kaart met ingesproken boodschap; een persoonlijk huwelijk cadeau

Een kaart met ingesproken boodschap; een persoonlijk huwelijk cadeau

Geef het bruidspaar een wenskaart met een zelf ingesproken boodschap als huwelijk cadeau. Een origineel cadeau waarvan elke bruid en bruidegom zal opkijken!

Hoe werkt dat?
  1. Je bestelt de kaart (zie alle opties hieronder)
  2. Je betaalt de kaart
  3. Je krijgt een e-mail met daarin de uitleg hoe je de boodschap moet inspreken (via telefoon)
  4. De kaart wordt verzonden met jouw ingesproken bericht. Zodra het bruidspaar de kaart opent, wordt de boodschap afgespeeld
Keuzes, keuzes en nog meer keuzes

kaart met eigen foto, tekst en bericht als huwelijkcadeauJe kan de kaart volledig naar wens aanpassen. Al eerst kies je een thema. Aan te raden is verjaardag, liefde of valentijn. Dit zijn thema’s die goed bij een bruiloft en huwelijk cadeau passen.

Vervolgens geef je inhoud aan de kaart. Je kiest of je alleen tekst, of een foto en tekst wil. Daarbij is die laatste natuurlijk het leukst; een leuke foto van de cadeaugevers of zelfs van het bruidspaar!

Daarna kies je hoe de kaart eruit komt te zien, welke voorkant en welke binnenkant. Kortom, het design van het bruiloft cadeau. Dan voeg je de tekst toe en bepaal je de stijl, lettertype, lettergrootte, enz.

Als laatste bekijk je de kaart; even alles checken. Vervolgens bestellen, jouw bericht inspreken en de kaart wordt naar je toe gestuurd.

Wat kost deze kaart met ingesproken boodschap?

De kosten voor deze kaart zijn 7,95 euro. Daar komen dan nog 1,95 euro verzendkosten bij. Voor nog geen tientje heb je dus een origineel en verrassend huwelijk cadeau waarmee je elk bruidspaar verrast! Bestel deze kaart nu bij Yoursurprise.

Bestel dit huwelijk cadeau nu!

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *