- Leuke en originele huwelijk cadeaus, trouwbedankjes, bruiloft geschenken en bruidssuites op een rijtje - https://www.huwelijk-cadeau.nl -

Handoeken als huwelijk cadeau

Luxe set handdoeken als huwelijkscadeau [1]

Luxe set handdoeken als huwelijkscadeau

Voor bruidsparen zijn ontzettend leuke handdoeken te koop. Ideaal als huwelijk cadeau en een leuk aandenken aan die ene speciale dag; het trouwen van een familielid of goede vriend. Verras ze daarom met dit huwelijkscadeau!

Waar bestaat dit huwelijk cadeau uit?

Uiteraard zijn er verschillende uitvoeringen van dit huwelijkscadeau te verkrijgen. Alle handdoeken zijn verpakt per twee stuks in een mooie geschenkdoos. Dit cadeau draagt het opschrift ‘Mr.’ en ‘Mrs.’. Leuk om te geven voor de huwelijksreis van het pasgetrouwde stel!

Handdoeken wit [2]

Handdoeken wit

Uitvoeringen

Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk, namelijk:

handoeken huwelijkscadeau [3]

Handdoeken ivoor

Bestellen

Dit huwelijkscadeau is helaas niet meer te bestellen bij Danta’s Import. Stel bijvoorbeeld een setje samen uit twee strandlakens, met de handoek met bruidspaar geborduurd om het af te maken! De strandlakens zijn uiteraard ook geschikt voor onder de douche en zijn vanwege de extra grote maat zelf extra luxe! De verzendkosten zijn v.a. 5,95 euro (TNT post) of ophalen in Almere (gratis).

Alternatief is om de set te bestellen bij Trouwartikelen.nl [4] of bij Yoursurprise [5]. Bij de laatste heb je een handdoek vanag 14,95 euro, meerdere kleuren (zowel handdoek als tekst) en zelf de tekst bepalen!

Handdoek bruidspaar [6]

Handdoek bruidspaar

Bestel dit huwelijk cadeau nu! [4]