- Leuke en originele huwelijk cadeaus, trouwbedankjes, bruiloft geschenken en bruidssuites op een rijtje - https://www.huwelijk-cadeau.nl -

Fotolijst huwelijk cadeau

Geef deze stijlvolle fotolijst als huwelijk cadeau [1]

Geef deze stijlvolle fotolijst als huwelijk cadeau

Verras het bruidspaar met deze prachtige fotolijst als huwelijk cadeau. Niet zomaar een lijst maar deze originele lijsten met letters uigespaard in de passepoutout. Leuk voor foto’s ┬ávan het bruidspaar zelf of alvast gevuld met foto’s van familie of vrienden (bruiloftgasten).

Hoe ziet de fotolijst eruit?

Deze originele en leuke fotolijst heeft in de passepourtout uitsparingen die samen een letters en een woord vormen. De lijst is een stijlvolle lijst van hout, in een mooie zwarte kleur. De passepourtout is zilverkleurig. De afmeting en de prijs hangt af van het woord dat je kiest.

Fotolijst Friends [2]

Fotolijst Vrienden

Bestellen

Het bestellen is heel eenvoudig; kies de juiste fotolijst, stop deze in de winkelwagen en reken af; er zijn verschillende betalingsmethoden mogelijk. De verzendkosten zijn 4,75 euro. Op werkdagen voor 16.30 uur besteld is morgen in huis, dus als je laat bent met jouw huwelijk cadeau is dit ook nog een optie!

Op zoek naar een andere fotolijst als huwelijk cadeau?

Fotolijst Familie [3]

Fotolijst Familie

Kortom: al vanaf 9,95 euro heb je een ontzettend leuk huwelijk cadeau. Zit de juiste fotolijst er niet bij? Kan dan eens verder bij Fonq. Zij hebben nog veel meer varianten!
Van magneetfotosnoeren tot een fotolijstklok, van fotopuzzellijsten tot fotoalbums. Je kan het zo gek niet bedenken.

Bestel dit huwelijk cadeau nu! [4]