Foto op canvas als huwelijk cadeau

Verras het bruidspaar met een foto op canvas als huwelijk cadeau

Verras het bruidspaar met een foto op canvas als huwelijk cadeau

Geef het bruidspaar een foto op canvas als huwelijk cadeau. Dit kan een foto van het bruidspaar zelf zijn of natuurlijk van jezelf als bruiloftgast(en)! Maak het canvas nog specialer door bijvoorbeeld een zwart-wit effect toe te voegen. De kosten vallen mee. Een 40×40 cm camvas heb je al vanaf 22 euro.

Foto op Canvas?

Een canvas is een stevig schildersdoek gemaakt van textiel. Deze wordt bedrukt met een foto en opgespannen in een houten frame. De foto wordt afgedrukt met een speciale inkt die niet gevoelig is voor verkleuring. Zo blijft de foto op het canvas een lange tijd mooi en misstaat dit huwelijk cadeau niet in bijvoorbeeld de huiskamer.

Hoe hang ik mijn canvas op?

Het ophangen van een canvas kan met een eenvoudige schroef in de muur. Bij canvasstore heb je er voor 3 euro een eenvoudig ophangsysteem bij. Zo kan het bruidspaar het canvas thuis direct ophangen.

Welke effecten kan ik doen?

Je kan eenvoud kiezen welk effect je wil. De mogelijkheden zijn bijvoorbeeld pop-art, zwart-wit of spehia. Een collage van allerlei verschillende foto’s van het bruidspaar is natuurlijk ook erg leuk. Daarmee wordt het huwelijk cadeau nog net iets leuker, maar wel meer werk.

Waar kan ik bestellen?

Op internet zijn verschillende aanbieders te vinden. Daarnaast is bijvoorbeeld de Hema of het Kruidvat een optie. Hieronder de beste aanbieders online op een rijtje (er zit nogals prijsverschil tussen verschillende aanbieders):

  • Canvasstore: een 40×60cm canvas voor 37 euro. Met gratis spehia of zwart-wit effect en geen verzendkosten!
  • Yoursurprise: een 40x60cm canvas voor 23 euro. Met eigen tekst en achtergrond!

Bestel dit huwelijkscadeau nu!

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *