Foto naar schilderij huwelijkcadeau

Geef een handgemaakt schilderij als huwelijk cadeau

Geef een handgemaakt schilderij als huwelijk cadeau

Verras het bruidspaar met een handgeschilderd schilderij van hun favoriete foto als cadeau voor hun huwelijk. Of geef ze een cadeaubon zodat ze na de bruiloft hun mooiste trouwfoto op het doek kunnen laten zetten. Een prachtige herinnering aan de mooiste dag van hun leven!

Hoe wordt zo’n handgeschilderd schilderij gemaakt?

Je upload een foto (of een scan daarvan), geeft het gewenste formaat (vanaf 30x40cm, staand/liggend) en bewerkt de foto naar wens. Vervolgens kies je een schilderstijl voor het schilderij. Standaard is dit ‘Realistisch’ maar je kan dit huwelijk cadeau ook in ‘Pop Art’ of ‘Impressionsime’ uit laten voeren. Vervolgens maakt een professionele schilder binnen 21 werkdagen het schilderij.

Hoe weet ik of het schilderij mooi wordt?

Voordat het foto schilderij wordt verzonden wordt, ontvang je via de e-mail een voorbeeldfoto met het eindresultaat. Je kan dan beoordelen of dit voldoet en indien gewenst kan de schilder het schilderij nog aanpassen aan jouw wensen.

Hoe wordt dit huwelijk cadeau opgeleverd?

foto_schilderij_huwelijkcadeau2

100 % handgemaakt en daarom uniek

Dit handgemaakte schilderij wordt opgespannen op een stevig houten frame en thuis afgeleverd. Daarvoor worden geen verzendkosten gerekend, maar houd rekening met de verzendtijd van 21 werkdagen! Daarnaast is het mogelijk om tekst toe te voegen op het schilderij. De prijs is afhankelijk van het formaat.

  • 20 x 25 cm = 84,95 euro
  • 30 x 40 cm = 99,95 euro
  • 40 x 50 cm = 134, 95 euro
  • enz

Bestellen?

Wil je het bruidspaar een echt uniek huwelijk cadeau geven? Geef dan een schilderij cadeau! Doordat dit schilderij handgemaakt is, is het wat duurder, maar je hebt daardoor wel een uniek exemplaar in handen!

Bestellen kan bij Yoursurprise, de online shop voor persoonlijke cadeaus.

Bestel dit huwelijk cadeau nu!

Bruidspaar zelf een foto laten kiezen?

Wil je het bruidspaar zelf de foto voor het schilderij laten uitzoeken? Geef dan de Yoursurprise huwelijk cadeaubon als huwelijk cadeau!

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *