Flessen jas als huwelijk cadeau

Maak van een saaie fles een leuk tafelornament!

Maak van een saaie fles een leuk tafelornament!

Bruiloft in aantocht? Met deze flessen jas maak je een fles wijn helemaal compleet als huwelijk cadeau. Natuurlijk kan je ze ook los geven aan het bruidspaar. Maak van een saaie fles wijn een leuk tafelelement!

Wat is een flessen jas?

Met de flessen jas geef je een fles wijn een extra feestelijke uitstraling. Het is letterlijk een jas die je om de fles schuift. De hoogte is 25 cm en de jas is te combineren met de meeste flessen wijn. Afwijkende vormen kunnen problemen opleveren met de pasvorm.

Twee varianten

flessen jas huwelijk cadeauflessen jas bruidDit cadeau zou geen huwelijk cadeau zijn als er niet een Bruid en Bruidegom variant van de flessenjas was. Samen vormen ze een leuk setje om het kersverse bruidspaar cadeau te doen.

Wat kost dat?

Een flessenjas kost 9,95 euro, dus voor het bruidspaar ben je 25 euro kwijt. Daarbij komen 4,50 euro verzend- en administratiekosten (afhalen kan ook, in Utrecht). De levertijd is 3-5 werkdagen dus bestel op tijd! Te bestellen bij Fonq.

Een extra verrassing?

Combineer dit cadeau met een fles wijn met eigen etiket waarop je jouw felicitaties zet; dan is het huwelijk cadeau helemaal af! Bestel deze flessenjassen nu!

Bestel dit huwelijk cadeau nu!

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *