Fles wijn met eigen etiket

Geef een fles wijn met eigen etiket als huwelijk cadeau

Geef een fles wijn met eigen etiket als huwelijk cadeau

Een flesje wijn is en blijft een geschikt huwelijk cadeau. Je kan kiezen uit rode of witte wijn, maar nog leuker wordt het als je een eigen etiket ontwerpt dat je op de fles laat afdrukken. Daarmee maak je van een simpel flesje wijn een leuk en origineel huwelijk cadeau waarmee je elk bruidspaar verrast.

De mogelijkheden

Je kiest het soort wijn, rood/wit/rose, klassiek of trendy, en het karakter van de wijn. De wijn wordt altijd in een luxe houten schuifkist verpakt en in cadeau verpakking. Daarnaast zijn er een aantal mogelijkheden om de fles wijn net wat meer bijzonder te maken. Voor een huwelijkscadeau is het te adviseren om twee flessen wijn te kiezen; een voor de bruid en een voor de bruidegom.

Ontwerp een eigen etiket – vanaf 2,25

Je maakt het wijntje natuurlijk extra persoonlijk voor het bruidspaar wanneer er een etiket met een persoonlijke boodschap op de fles zit. De kosten daarvan zijn vanaf 2,25 euro. Bij meerdere flessen wordt dat relatief goedkoper. Twee etiketten is bijvoorbeeld 3,50 euro. Via een makkelijke etiketdesinger kan je de fles wijn helemaal in een huwelijk design steken. Je kan het volgende aanpassen:

  • wijn huwelijkcadeauAchtergrond etiket
  • Eigen afbeelding toevoegen (bijv. foto’s)
  • Een tekst in verschillende letterypen en kleuren
  • Versiering rondom de tekst/foto

Wanneer je dit gedaan hebt kan je het eindresultaat direct op de fles bekijken en doorgaan met bestellen.

Persoonlijk kaartje – vanaf. 1,25

Ook kan je een kaartje bij de fles wijn laten bezorgen. Daarop mogen 250 tekens staan. Dit is niet veel maar genoeg om een dit huwelijk cadeau te sieren met een leuke boodschap voor het bruidspaar.

wijn als huwelijkcadeau

Brief – vanaf 1,25

Je kan ook een persoonlijke brief laten bezorgen bij de fles wijn. Deze upload je in de wizzard (word of pdf) en de brief wordt uitgeprint erbij geleverd.

Uiteraard kan je de bovenstaande opties ook combineren. De prijzen zijn exlusief BTW en komen er nog 5,95 euro verzendkosten bij (vanwege het gewicht van wijn). Een origineel en bijzonder persoonlijk huwelijk cadeau!

Waar kan ik bestellen?

Bestellen kan op deze website (geschenkbezorgen.nl)! De keuze bij Yoursurprise is echter uitgebreider!

Bestel dit huwelijk cadeau nu!

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *