Ferrari rijden als huwelijkcadeau

Ervaar de 300 pk van een ferrari op het circuit

Ervaar de 300 pk van een ferrari op het circuit

Dit huwelijkscadeau is ideaal om bijvoorbeeld als vriendengroep aan de bruidegom te geven. Een unieke belevenis in een van de mooiste sportauto’s aller tijden: de Ferrari 348! Voor de bruid is het een belevenis om te kijken, maar wellicht vindt zij het zelf net zo leuk om te doen!

Waaruit bestaat dit huwelijks cadeau: ferrari rijden

De start van het ferrari rijden is een ontvangst en kennismaking met de rij instructeur. Dit kan op een zelfgekozen locatie (meerprijs op aanvraag) of op een van de locaties waar het Ferarri circus regelmatig stopt. Daarna mag de bruid of bruidegom plaatsnemen achter het stuur en zich 30 minuten uitleven en zich met de Ferrari op de openbare weg begeven.

Ferrari 348

ferrari_rijden_huwelijkcadeau2

Ferrari 348

De Ferrari 348 accelereert in 5,5 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. De 3,4 liter moter levert 300 pk waarmee het een snelheidsmonster is. Uiteraard maakt het opvallende design van de Ferrari 348 deze rit extra bijzonder.

Dit huwelijkscadeau bestellen

Dit huwelijk cadeau bestel je bij Ferarririjden.nl. Te bestellen als inschrijven maar ook als cadeaubon. De bon komt in een mooie cadeauverpakking en is te voorzien van een persoonlijk bericht. Het bruidspaar kan zelf bepalen (binnen een jaar) wanneer ze boeken. Arrangementen mogelijk vanaf 49,- euro, diverse Ferarri’s mogelijk. Een ideaal huwelijk cadeau!

Bestel dit huwelijk cadeau nu!

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *