- Leuke en originele huwelijk cadeaus, trouwbedankjes, bruiloft geschenken en bruidssuites op een rijtje - https://www.huwelijk-cadeau.nl -

Cruise als huwelijkscadeau

Geef een romantische cruise als huwelijkscadeau [1]

Geef een romantische cruise als huwelijkscadeau

Geef het bruidspaar een romantische rondvaart als origineel huwelijkscadeau. Een ‘cruise’ voor twee personen in de hoofdstad Amsterdam. Tijdens de twee uur durende cruise kan het bruidspaar genieten van de omgeving, hapjes, drankjes, romantische lovesongs en natuurlijk elkaar.

Over de rondvaart als huwelijk cadeau

De afvaart is rond 20:00 uur. Amsterdam komt dan tot leven als romantische stad met pitoreske grachtenpanden, grachtjes, de verlichte bruggetjes en de vele woonboten. Bij de afvaart is een grote parkeergarage (Centraal Station, 3,40 per uur) waar 500 auto’s kunnen parkeren.

Inbegrepen in de cruise zijn een gids, stadswandeling, jeneverproeverij, hapjes en drankjes (wijn, jus d’orange, kaas, nootjes). De cruise wordt verzorgd door het bekende Rederij Lovers.

Varianten van dit huwelijkscadeau

Rondvaart in Amsterdam [2]

Rondvaart in Amsterdam

Er zijn verschillende varianten van deze cruise. Hieronder een rijtje:

Bestellen

De huwelijks cruise is te bestellen met de Nationale Geschenkbon voor het hierboven genoemde  bedrag + 2,25 verzendkosten. Voor 16.30 besteld is morgen in huis, dus zelfs als je laat bent is dit een perfect en origineel huwelijkscadeau! Je geeft dit cadeau in de vorm van de Nationale Geschenkbon. Dat wil zeggen: mooie cadeauverpakking + persoonlijke boodschap en het bruidspaar kan zelf een datum kiezen (1 jaar geldig)!

Bestel dit huwelijk cadeau nu! [3]