Banier als huwelijk cadeau

Geef aan banier als huwelijk cadeau

Geef aan banier als huwelijk cadeau

Je ziet het steeds vaker: een banier of spandoek om mensen te feliciteren met de geboorte van hun kind of hun trouw jubileum. Maar zo’n banier kan je natuurlijk ook heel erg leuk cadeau doen aan een bruidspaar. Verras ze bij thuiskomst met een mooie banier of spandoek als huwelijk cadeau! Uiteraard met eigen foto en tekst!

Banier

Een banier is geprint op goede kwaliteit polyester doek van 210 gram per m2. De banier is vlamvertragend behandeld en is dus een veilig huwelijk cadeau. De banier wordt geleverd met een ophangkoord en ingenaaide stokjes om de banier mooi strak te hangen. De banier is verkrijgbaar in twee formaten: 100×200 cm en 80×200 cm. De banier kan worden voorzien van tekst, foto en een achtergrondkleur.

Een spandoek bij thuiskomst!

Een spandoek bij thuiskomst!

Spandoek

Het spandoek is van PVC materiaal gemaakt, en daardoor meer geschikt om buiten te hangen. Ook kan hier voor een liggend formaat worden gekozen in vergelijking met de banier. Ringen zijn optioneel (5 euro extra) bij dit huwelijk cadeau en er zijn allerlei formaten mogelijk: van 40×60 cm tot 150×300 cm. Ook op het spandoek is tekst, foto en een achtegrond zelf te bepalen.

De mogelijkheden voor een banier of spandoek als huwelijk cadeau

Er zijn een aantal mogelijkheden om het bruidspaar te verrassen met een banier als huwelijk cadeau. Hieronder wat voorbeelden:

  • Banier klein, 80×200 cm. Prijs: 49,50 (geen verzendkosten)
  • Banier groot, 100×200 cm. Prijs: 59,90 (geen verzendkosten)
  • Spandoek 40×60 cm. Prijs: 19,95 + 6,95 verzendkosten
  • Spandoek 60x100cm. Prijs: 39,95 (geen verzendkosten)
  • Spandoek 100x200cm. Prijs: 114,95 (geen verzendkosten)

Hoe werkt het bestellen?

Doorloop de wizzard in een aantal stappen. Kies allereerst de opties (tekst en/of foto). Upload de foto, voer de tekst in en bewerk deze. Kies een achtergrondkleur en bekijk het eindresultaat. De levertijd van de banier is 6 werkdagen en betalen kan eenvoudig met Ideal, Visa of overschrijving.

Alternatieven

Niet zo’n fan van een banier of spandoek? Een vlag, beachvlag of roll-up display kan natuurlijk ook als leuk en origineel huwelijk cadeau.

Bestellen

Geef het bruidspaar een echt warm welkom thuis en verras ze met een banier of spandoek als huwelijk cadeau!

(Banier)Bestel dit huwelijk cadeau nu!

(Spandoek)Bestel dit huwelijk cadeau nu!

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *