Kurhaus Scheveningen

Wakker worden in het Kurhaus met uitzicht op zee!

Wakker worden in het Kurhaus met uitzicht op zee!

Het Steigenberger Kurhaus Hotel te Scheveningen is een prachtige locatie aan de kust van Nederland. Zie de zon ondergaan in de zee, geniet van de boulevard en snuif de zeelucht op.

De hotelkamers in het Kurhaus zijn van alle luxe voorzien. Het bed is verstelbaar, er zit een luxe badkamer in, sloffen en badjas en een kluisje voor de waardevolle spullen. Vanuit de prachtige kurzaal loop je zo de boulevard op. Een perfecte locatie voor een romantische eerste dag als getrouwd stel.

Bruidssuite van het Kurhaus

kurhaus_bruidssuite2Het Kurhaus heeft geen speciale bruidssuites. Het Kurhaus beschikt wel over luxe suites met een apart slaap- en leefgedeelte:

  • Executive Suite Landzijde (700 euro)
  • Deluxe Suite Zeezijde (740 euro)
  • Royal Suite Zeezijde (800 euro)
  • Presidential Suite Zeezijde (1050 euro)

Extra’s

Er zijn allerlei extra’s mogelijk om de kamer nog wat specialer te maken. Denk aan een (of een halve) fles champagne op de kamer, romantische chocoladeverrassing, late check-out of een onbijt op bed.

Onbijten in de Kurzaal

Onbijten in de Kurzaal van het Kurhaus is een belevenis. Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en de uitstraling van de klassieke zaal maakt alles nog specialer.

Kosten

De echte bruidssuites zijn behoorlijk prijzig, maar zeker de moeite waard. Neem contact op met het kurhaus voor de exacte prijzen; de laatste prijzen bekend bij huwelijk-cadeau.nl staan hierboven in de opsomming.

Budgetvariant

kurhaus_bruidssuite3Naast de bruidssuites zijn is er ook een budget variant. Voor va. 72,50 euro p.p. heb je al een nacht in het Kurhaus, inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. Dan heb je een kamer met zeezicht en kan je, met een beetje geluk, de zon onder zien gaan. Ook leuk om zomaar cadeau te geven! Dit arrangement is o.a. te boeken via HotelSpecials.

Kortom

Een unieke locatie voor een prachtige huwelijksnacht? Dan moet je het Kurhaus boeken!

Boek deze bruidssuite nu!

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *